9.6 C
De Bilt

Droog en opklaringen, in het noorden nog bewolkt

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er in het uiterste noorden nog bewolking. Elders is het opgeklaard. Deze opklaringen breiden zich nog iets noordelijker uit. Plaatselijk kan er mist ontstaan, met name in het noorden en westen. Er is weinig wind.

Komende nacht komt er vooral in het noorden mist voor. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt 0°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend komt er in de noordelijke helft mist voor die plaatselijk tot ver in de ochtend kan aanhouden. In de zuidelijke helft is het zonnig. Het blijft droog en er is weinig wind.
Morgenmiddag kan er in het noorden eerst nog bewolking aanwezig zijn. Deze bewolking zal geleidelijk verdwijnen en dan zal de zon te zien zijn. In de zuidelijke helft is er weinig bewolking en is het zonnig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen ongeveer 8°C in het noorden tot plaatselijk 13°C in het zuiden. Er is weinig wind.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. In het noorden kan in de loop van de avond mist ontstaan. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/02/2023 18.03 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio