14.5 C
De Bilt

Droog en toenemende bewolking. Dinsdag koeler en later zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het droog en zijn er opklaringen. Geleidelijk neemt de bewolking wel verder toe. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur komt uit rond 12°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het bewolkt, maar het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten tot noorden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is het eerst zwaar bewolkt, later breekt de zon van het noordwesten uit steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 18°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond begint met plaatselijk bewolking, maar aan het einde van de avond is het overal vrijwel onbewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het noorden tot noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind overwegend vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/05/2023 20.41 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio