11.9 C
De Bilt

Droog en vannacht plaatselijk mist. Overdag van het zuiden uit zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht ontstaat in het zuiden plaatselijk mist. Het blijft droog met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt in het zuiden tot ca. 6°C in het noordwesten. Er staat weinig wind.

Vanochtend komt er in het zuiden plaatselijk mist voor, die tot ver in de ochtend kan aanhouden. In het noorden is het bewolkt, in het zuiden is het zonnig. Er is weinig wind.
Vanmiddag blijft het in het noorden grotendeels bewolkt. Elders schijnt de zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noordwesten tot 12°C in het zuidoosten en er is weinig wind.
Vanavond is er in het midden en zuiden weinig bewolking. In het noorden klaart het ook geleidelijk op en vooral daar neemt de kans op mist toe. Er is weinig wind.

Komende nacht komt er vooral in het noorden mist voor. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Er is weinig wind.

Morgenochtend komt er in de noordelijke helft mist voor die plaatselijk tot ver in de ochtend kan aanhouden. In de zuidelijke helft is het zonnig. Het blijft droog en er is weinig wind.
Morgenmiddag kan er in het noorden eerst nog bewolking aanwezig zijn. Deze bewolking zal geleidelijk verdwijnen en dan zal de zon te zien zijn. In de zuidelijke helft is er weinig bewolking en is het zonnig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen ca. 8°C in het noorden tot plaatselijk 12°C in het zuiden. Er is weinig wind.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. In het noorden kan in de loop van de avond mist ontstaan. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/02/2023 23.16 uur LT

  

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio