13.5 C
De Bilt

Droog en zonnige perioden

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht komt er in het (uiterste) oosten bewolking voor, elders is het helder. Lokaal kan er een mistbank ontstaan. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De noord- tot noordwestelijke wind is zwak, aan de kust en op het IJsselmeer matig.

In de ochtend lossen eventuele mistbanken snel op en kan er in het oosten nog bewolking voorkomen. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld met enkele wolkenvelden. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuiden. Er staat een zwakke, langs de kust matige, noordenwind.

De nacht naar dinsdag begint helder maar van het westen uit kunnen er wel wolkenvelden binnendrijven. Het blijft droog en het koelt af naar ongeveer 11°C. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdag overdag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden, in de loop van de dag neemt de bewolking toe. Het blijft wel droog met een maximumtemperatuur van 20°C aan de kust tot ongeveer 24°C in het zuidoosten. De wind blijft zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/06/2021 03.07 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio