4.3 C
De Bilt

Droog en zwaar bewolkt, in het zuiden eerst zon. Zaterdag af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag blijft het droog. In het zuiden zijn er enkele opklaringen, elders is het zwaar bewolkt. De maximumtemperatuur is ongeveer 7°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.

Komende nacht valt er in het noorden af en toe regen. Elders is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen rond het vriespunt in het zuidoosten en 5°C op de Wadden. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is het bewolkt. Eerst valt er af en toe motregen of regen in het noorden en midden, later juist in het midden en zuiden. In de noordelijke helft van het land staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit het noordwesten. Elders is er weinig wind.
Morgenmiddag is het bewolkt. In het zuiden valt af en toe regen. In het midden en noorden kan plaatselijk de zon even tevoorschijn komen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige wind uit het noorden.
Morgenavond is het zwaar bewolkt en vrijwel overal droog. Landinwaarts staat er in de noordelijke helft een matige wind uit het noordwesten, in de zuidelijke helft is er weinig wind. Aan zee en in het noorden staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noorden. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/03/2023 15.11 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio