11.9 C
De Bilt
donderdag, 23 maart 2023

Droog met hier en daar zon, morgen van tijd tot tijd motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag schijnt de zon hier en daar af en toe en blijft het droog. Van het noorden uit gaat de bewolking weer toenemen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 6°C aan zee. Landinwaarts is er weinig wind. In het Waddengebied en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.
Vanavond is er veel bewolking, in het zuidoosten zijn er opklaringen. De wind gaat overal uit het zuidwesten waaien en is zwak tot matig.

Komende nacht
Gaat het op steeds meer plaatsen af en toe motregenen. In het zuidoosten blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in Zuid-Limburg en +5°C op de Wadden. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot west.

Morgenochtend is het bewolkt. Er valt af en toe (mot)regen. Er staat een matige wind uit het zuidwesten, aan zee uit het westen.
Morgenmiddag is er veel bewolking en zijn er perioden met motregen. De maximumtemperatuur ligt tussen 3°C in het zuidoosten en 8°C aan zee. Er staat een matige wind uit het zuidwesten tot westen, aan zee is de wind vrij krachtig uit het westen.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en valt er vooral in het midden en zuiden nog wat motregen. Er staat een matige wind uit het westen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/01/2023 12.28 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio