21.6 C
De Bilt

Droog met vooral in het zuid(west)en opklaringen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het in het noorden en midden half tot zwaar bewolkt. Elders zijn er soms brede opklaringen en het blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit noord tot noordwest en is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig. Landinwaarts neemt de wind later af.

Komende nacht is het droog. Het koelt af naar ongeveer 12°C. Er is in het midden en zuiden weinig wind. Elders staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en kan er in het binnenland plaatselijk wat lichte regen vallen, maar veel stelt dit niet voor. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noordwesten.
Morgenmiddag is er eerst veel bewolking, maar van het zuidwesten uit breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noordwesten en is matig.
Morgenavond is het in het noorden en oosten zwaar bewolkt, elders zijn er brede opklaringen. De wind neemt in de loop van de avond sterk af. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/07/2022 17.56 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio