13.8 C
De Bilt

Droog. Vandaag zonnig, zaterdag geleidelijk meer bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Vanochtend is er veel zon en is het droog. De noordoostenwind is eerst zwak en neemt geleidelijk tot naar matig.
Vanmiddag is het vrij zonnig en is het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C, op de Wadden blijft de temperatuur bij een graad of 14 steken. De noordoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Vanavond is er weinig bewolking. Het blijft droog. De noordoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De noordoostelijke wind is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Morgenochtend is het overwegend zonnig. Later komt er in het oosten wat meer bewolking. Er staat een matige noordoostenwind.
Morgenmiddag begint vrij zonnig. In de loop van de middag komt er meer bewolking, maar blijft de zon geregeld te zien. Landinwaarts wordt het ongeveer 20°C, pal aan zee ligt de temperatuur rond 16°C. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig.
Morgenavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De noordoostenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/05/2023 23.22 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio