17 C
De Bilt

Een enkele bui en vrij veel wind. Morgen eerst zonnig, later buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral landinwaarts enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 23°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. In het zuiden en oosten komt plaatselijk nog een bui voor. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer is de wind matig tot vrij krachtig.

Komende nacht kan heel lokaal nog een lichte bui voorkomen, maar is het overwegend droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 15°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en kan er een enkele bui voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig, boven de Wadden krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is er af en toe zon maar komen ook enkele buien tot ontwikkeling met vooral in het oosten kans op onweer en windvlagen tot 60 km/uur. De middagtemperatuur ligt rond 21°C. De wind komt uit het westen en is boven land matig, aan zee matig tot vrij krachtig.
Morgenavond klaart het geleidelijk op. In het oosten komen eerst nog enkele buien voor. Er staat een meest matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/07/2023 12.59 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio