27.9 C
De Bilt

Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het overwegend bewolkt met hier en daar buiige regen. In de loop van de ochtend wordt het van het zuidwesten uit droger en in de middag breekt op steeds meer plaatsen de zon door. Wel blijft de kans op een enkele bui aanwezig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C langs de kust tot lokaal nog 20°C langs de oostgrens. De wind draait in de loop van de ochtend overal naar zuidwest en wordt matig tot vrij krachtig, in de middag neemt de wind weer iets in kracht af.

Komende nacht is het in de westelijke helft van het land droog en zijn er brede opklaringen. In oostelijke helft van het land is er meer bewolking en langs de oostgrens kan plaatselijk wat regen vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het westen tot 12°C langs de oostgrens. Er staat een zwakke wind uit een uiteenlopende richting.

Dinsdag overdag begint in de westelijke helft met zon, in de oostelijke helft is er meer bewolking met mogelijk wat lichte regen. In de loop van de dag ontstaan er stapelwolken en ontstaan er verspreid over het land enkele regenbuien. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 18°C, langs de oostgrens iets lager. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/05/2021 08.48 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio