13.9 C
De Bilt

Eerst af en tot regen, vanmiddag droog en vooral in het noorden zon

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er af en toe regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuidwesten tot 3°C in het noordoosten. Landinwaarts is er weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer komt er later een vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten te staan, windkracht 5-6. In het noordelijk kustgebied wordt de wind enige tijd hard, windkracht 7.

Vanochtend regent het in het zuiden en oosten eerst nog, maar in het westen en noorden wordt het droog en klaart het op. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6, in het noordelijk kustgebied eerst nog hard.
Vanmiddag is er in de noordelijke helft veel zon. In het zuiden zijn er meer wolken. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee vrij krachtig.
Vanavond is het droog. De wind komt uit het noorden en is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. In het zuiden ontstaat plaatselijk mist. Er staat weinig wind. De minimumtemperaturen liggen tussen 0°C in het zuiden en 6°C aan de noordkust. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend komt plaatselijk mist voor, die ook weer snel oplost. In het oosten raakt het bewolkt en plaatselijk kan wat regen vallen. Elders is er zon. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit noord tot noordwest.
Morgenmiddag is het licht tot half bewolkt. In het oosten en zuidoosten is er meer bewolking en daar kan plaatselijk wat regen vallen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. Er steekt een matige wind op uit het noordoosten.
Morgenavond begint licht tot half bewolkt. De bewolking lost op. Het blijft droog. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit oost tot zuidoost. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/02/2023 23.21 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio