13.8 C
De Bilt

Eerst bewolkt, later af en toe zon. Woensdag zonnige perioden en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het aanvankelijk bewolkt met in het oosten plaatselijk wat lichte regen of motregen. In de loop van de ochtend wordt het overal droog en breekt de zon geleidelijk door. Er staat een matige, aan de noordkust aanvankelijk vrij krachtige, noord tot noordwestenwind.
Vanmiddag is het droog en hebben we een afwisseling van zon en bewolking. De temperatuur loopt uiteen van 9°C in het Waddengebied tot 15°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit een noordelijke richting.
Vanavond klaart het op en blijft het droog. Er is weinig wind. Langs de kust is de wind matig en komt uit het noorden.

Komende nacht is het droog en staat er weinig wind. In het noordoosten en oosten kan er plaatselijk grondmist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het noordoosten tot ongeveer +4°C vlak aan zee. Er staat bijna geen wind.

Morgenochtend is er in het noorden wat bewolking, elders is er veel ruimte voor de zon. Het is overal droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden en is het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Wadden tot 17°C in het zuiden. De wind is matig van kracht en oostelijk, langs de kust en op het IJsselmeer noordoostelijk.
Morgenavond is het droog en is er weinig bewolking. Er staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/05/2023 07.09 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio