15.6 C
De Bilt

Eerst buien. Morgen in de zuidelijke helft regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanavond is het overwegend bewolkt en zijn er eerst buien, vooral in een strook van west naar oost boven het midden. De wind is westelijk, matig, in de kustprovincies eerst vrij krachtig en aan zee eerst nog krachtig.

Komende nacht komt er eerst nog een enkele bui voor. Later gaat het in het zuiden regenen. In het noorden kan het plaatselijk afkoelen tot een graad of 2°C, in het zuiden wordt het niet kouder dan 6 a 7°C. Er staat weinig wind.

Zondagochtend is het in de zuidelijke helft bewolkt en regent het. In het noorden is het droog en breekt later de zon door. De wind draait naar oost en wordt matig, aan de kust vrij krachtig.
Zondagmiddag verandert er weinig. In het zuiden en midden is het bewolkt en regent het, in het noorden blijft het droog en schijnt de zon. De middagtemperaturen ligt rond 8°C. De noordoostenwind is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.
Zondagavond regent het eerst nog in het zuidoosten, elders is het droog. De wind draait naar noord en blijft matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/03/2023 17.07 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio