16.2 C
De Bilt

Eerst droog, later regen. Morgen bewolkt met (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond neemt de bewolking toe. Op de meeste plaatsen blijft het nog droog, alleen in het zuidwesten gaat het later regenen. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Komende nacht trekt de regen vanuit het zuidwesten verder over het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noordoosten tot 9°C in het zuiden. De wind uit oost tot zuidoost is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend is het bewolkt met af en toe regen of motregen. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig. In het noordoosten blijft de wind uit oost tot zuidoost waaien.
Morgenmiddag is het bewolkt met plaatselijk nog wat lichte regen of motregen. Later wordt het in het zuiden droger en breekt mogelijk de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot ca. 17°C in Limburg. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond is het bewolkt en wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind draait naar west tot noordwest en is matig, langs de kust vrij krachtig, eerst mogelijk krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/04/2023 22.20 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio