14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Eerst een enkele bui, verder overwegend droog. Komende nacht kans op mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er in het westen en zuidwesten vrij veel bewolking, waaruit plaatselijk een bui of wat lichte regen kan vallen. Elders overheersen de zonnige perioden en blijft het droog. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig.
Vanmiddag wisselen zon en wolken elkaar af en is vooral in het zuidoosten een enkele bui mogelijk. Van het noordwesten uit komt de zon steeds vaker tevoorschijn. De maximumtemperaturen liggen tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.
Vanavond schijnt de zon eerst nog, vooral in de kustprovincies. In Limburg is een enkele bui niet uitgesloten. Er is weinig wind, aan de kust staat eerst nog een matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht ontstaat in het noorden, westen en midden plaatselijk (dichte) mist. Het blijft droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 9°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost de plaatselijke mist in het noorden, westen en midden op en zijn er zonnige perioden. In het zuiden is het half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten kan er een bui vallen. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden. In het zuiden is er meer bewolking en in het zuidoosten kan er een bui vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 25°C, in het noorden enkele graden lager. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.
Morgenavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/08/2023 09.11 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio