9 C
De Bilt

Eerst een enkele bui, verder perioden met zon. Morgen bewolkt en zacht

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn vandaag zonnige perioden, in de ochtend komen er vooral in het oosten van het land nog enkele lichte buien voor. In de middag wordt het overal droog. De maxima liggen rond 8°C. In de avond neemt de bewolking toe en later valt in het westen wat lichte regen of motregen. De wind draait van het noordwesten naar het zuidwesten en is boven land meest matig. Aan zee waait het (vrij) krachtig en in het Waddengebied eerst nog krachtig, 5-6 Bft.

Komende nacht is het bewolkt met af en toe motregen. De temperatuur loopt aan het begin van de nacht uiteen van 3°C in het oosten tot 7°C aan zee en loopt gedurende de nacht langzaam op. Er staat een matige zuidwestelijke wind. Aan zee en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.

Dinsdag overdag is het bewolkt met vooral in het noorden nog af en toe motregen. De maximumtemperatuur ligt tussen 8°C in het noordelijk kustgebied en 12°C in het zuidwesten. De wind is zuidwestelijk en overwegend matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/02/2022 08.46 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio