17.6 C
De Bilt

Eerst enkele mistbanken, zonnig, later in het noorden meer bewolking

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

In de ochtend lossen de mistbanken in het noorden snel op. Daarna is het eerst overal zonnig met in de middag enkele stapelwolken. In de middag en avond neemt de bewolking van het noorden uit toe. Op de Wadden kan dan plaatselijk mist voorkomen. Het blijft waarschijnlijk overal droog. De maxima liggen tussen 10°C op de Waddeneilanden tot lokaal 18°C in het midden en zuiden bij een zwakke tot matige noordoostelijke wind.

In de nacht van zaterdag op zondag klaart het van het noordoosten uit op, maar er kan vervolgens wel mist of laaghangende bewolking ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C onder de bewolking in het zuiden tot rond het vriespunt in het noorden en oosten. Er staat een zwakke tot matige noord- tot noordoostenwind.

Zondag lossen mist en laaghangende bewolking in de loop van de ochtend op. Het wordt dan op veel plaatsen zonnig, maar in de loop van de middag krijgt het noorden waarschijnlijk met laaghangende bewolking te maken. De middagtemperatuur ligt op de meeste plaatsen rond 15°C, alleen in het noordelijk kustgebied blijft de temperatuur duidelijk achter. De noordoostelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/03/2022 05.30 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio