9.8 C
De Bilt

Eerst kans op mist, verder plaatselijk regen. Vanaf vanmiddag droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht kan er in het noorden af en toe wat lichte regen vallen, elders blijft het droog. In het midden, zuiden en oosten is er kans op mist. Het koelt af naar waardes tussen plaatselijk 10°C in het binnenland en 14°C aan zee. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het westen.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en valt er af en toe lichte regen of motregen. Er komt een matige wind uit het noordwesten te staan.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en kan er vooral in het noorden en oosten een lichte bui voorkomen. De maximumtemperaturen variëren van 17°C op de Wadden tot 24° in het zuiden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond drijft er in het noorden en westen bewolking van zee binnen. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het midden en zuiden neemt de wind af en aan het einde van de avond staat er weinig wind.

Komende nacht is het droog. In het midden en zuiden staat weinig wind. Het koelt af naar ongeveer 12°C. Elders staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noordwesten.
Morgenmiddag is het zwaar bewolkt. In het noordoosten is er kans op wat lichte regen. In het zuidwesten breekt de zon later in de middag door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noordwesten en is matig.
Morgenavond zijn er in het zuidwesten opklaringen, elders is het zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind neemt vrijwel overal af en aan het einde van de avond is er op de meeste plaatsen weinig wind. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/07/2022 03.31 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio