Eerst koud en mistbanken, vanochtend geleidelijk zonnig, later bewolking

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

De ochtend begint koud met temperaturen tussen 1 en 4°C en op veel plaatsen komen mistbanken voor. Deze lossen gedurende de ochtend geleidelijk op. Daarna wordt het vrij zonnig, maar van het westen uit neemt de bewolking langzaam toe. In de avond gaat het van het noordwesten uit kortdurend licht regenen. De aanvankelijk zwakke wind draait naar west tot noordwest en neemt later op de dag toe naar matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. De middagtemperatuur ligt rond de 15°C.

In de nacht naar maandag trekt het gebied met bewolking en regen naar het zuidoosten weg en wordt het op de meeste plaatsen droog. Wel blijven er enkele wolkenvelden aanwezig en in opklaringen kan het nevelig worden. De minima liggen rond 7°C bij een zwakke, langs de kust matige tot vrij krachtige noordwestenwind.

Maandag overdag is het wisselend bewolkt en trekken van het noordwesten uit enkele lichte regenbuien over het land. De maxima liggen rond 16°C en de noordwestenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/10/2021 07.30 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img