20.3 C
De Bilt

Eerst mist. Vandaag vrij zonnig en droog

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In het noorden en westen staat code geel uit voor plaatselijk dichte mist (zicht minder dan 200 meter).

Vanochtend komt eerst plaatselijk mist voor. Deze lost op, maar in het noorden kan dat tot halverwege de ochtend duren. Verder is het zonnig. Er is landinwaarts weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit het zuiden op.
Vanmiddag is het half bewolkt. De maximumtemperatuur ligt tussen 9°C op de Wadden en plaatselijk 14°C in het zuidoosten. Er is weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.
Vanavond is het eerst onbewolkt. Aan het einde van de avond raakt het in het westen bewolkt, maar het blijft droog. De wind uit het zuidwesten neemt overal toe naar matig, in het Waddengebied naar vrij krachtig.

Komende nacht valt er vooral in het noorden en westen af en toe regen. Het koelt af naar 7°C langs de westkust tot plaatselijk 3°C in het zuidoosten. Er staat een matige zuidwestenwind.

Morgenochtend is het grijs en in het zuiden en oosten valt af en toe motregen bij een meest matige zuidwestenwind.
Morgenmiddag is het bewolkt, maar wel is het tijdelijk droog. In de namiddag gaat het echter van het westen uit opnieuw (mot)regenen. De zuidwestenwind is aan zee vrij krachtig, elders matig. De maxima liggen rond 9°C.
Morgenavond is het bewolkt met af en toe (mot)regen. De wind blijft uit het zuidwesten waaien en is langs de westkust vrij krachtig en landinwaarts matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/02/2023 07.01 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio