14.9 C
De Bilt
donderdag, 23 maart 2023

Eerst nog een enkele (winterse) bui, geleidelijk droger en overdag meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag komt er in de zuidelijke helft eerst een enkele bui voor, plaatselijk met hagel of een vlok natte sneeuw. Van het noorden uit komt er steeds meer zon en uiteindelijk wordt het vrijwel overal zonnig. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, aan zee af en toe vrij krachtig.
Vanavond is er nauwelijks bewolking. Het noordelijk kustgebied maakt nog wel kans op een enkele (winterse) bui, elders blijft het droog. De noordelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijke kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht heeft alleen het zuidwestelijk kustgebied een kleine kans op een bui, elders blijft het droog. De noord tot noordoostenwind is matig, vlak aan zee vrij krachtig. De wind wordt in de loop van de nacht noordelijk en neemt vlak aan zee af naar matig, landinwaarts is dan weinig wind. De minimumtemperatuur varieert van 2°C in de kuststrook tot rond -2°C verder landinwaarts.

Morgenochtend is het zonnig en droog. De noordelijke wind draait naar noordoost en neemt toe naar matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag is het zonnig en droog. De noordoostelijke wind is matig, vlak aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. De middagtemperatuur ligt rond de 6°C.
Morgenavond blijft het vrijwel onbewolkt en droog. De noord tot noordoostenwind neemt vlak aan zee af naar matig, landinwaarts is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/02/2023 13.21 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio