15.7 C
De Bilt

Eerst plaatselijk mist. Vanmiddag een enkele bui en af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend komt er in het midden en zuidwesten eerst nog mist voor. Deze zal geleidelijk oplossen. In het midden en zuiden blijft het overwegend bewolkt, in het (uiterste) noorden en in Zuid-Limburg schijnt de zon. Verder maakt het oosten nog kans op een enkele bui. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het oosten.
Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C in het noorden tot plaatselijk 24°C in het zuiden. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten, elders waait het nauwelijks.
Vanavond klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, langs de kust en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht ontstaat er in het zuidoosten (dichte) mist. Het blijft droog. Het koelt af naar 14°C in het zuiden tot plaatselijk 9°C in het noorden bij weinig wind.

Morgenochtend lost eventuele mist snel op. Vooral in het noorden en midden schijnt de zon en het blijft droog. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon en is het droog. Het wordt maximaal 21°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. Boven land staat er weinig wind.
Morgenavond is het helder en droog. Het waait nauwelijks. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/09/2023 09.38 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio