14.7 C
De Bilt

Eerst plaatselijk mist, verder zonnige perioden

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er vooral in het noorden bewolking, elders is het zonnig. Vooral in het oosten en noordwesten komt plaatselijk mist voor, die spoedig oplost. De wind uit oost tot noordoost is zwak tot matig.
Vanmiddag is er in het noorden bewolking. Elders schijnt de zon. Het blijft droog. In het noorden blijft de temperatuur bij 15°C steken, in het zuiden en midden wordt het 17-18°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.
Vanavond blijft het droog en is er weinig wind.

Komende nacht is het droog en de minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 5°C in het noordoosten tot 9°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, boven de Wadden is de wind matig uit het oosten.

Morgenochtend is de zon geregeld te zien en blijft het droog. Er staat vrijwel geen wind.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het westen en zuiden neemt de bewolking toe. In het westen valt er in de tweede helft van de middag af en toe regen. Vooral in het zuidoosten ontstaan er buien, plaatselijk met onweer. De temperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwesten tot 18 à 19°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het noordwesten.
Morgenavond komen er vooral in het zuidoosten en oosten enkele buien voor, plaatselijk met onweer. Deze lossen op. Van het noordwesten uit neemt overal de bewolking verder toe, maar hieruit valt vrijwel nergens regen. De matige wind komt uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/04/2023 05.50 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio