14.5 C
De Bilt

Eerst vrij zonnig, later meer bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het overwegend zonnig, al is er in het noorden en westen eerst wat bewolking aanwezig. Er staat een matige wind uit het noordoosten.
Vanmiddag begint vrij zonnig. In de loop van de middag komt er meer bewolking, maar blijft de zon geregeld te zien. De middagtemperatuur wordt ongeveer 20°C, pal aan zee ligt de temperatuur rond 16°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht komen er in het noorden en oosten enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenochtend zijn er perioden met zon en is er in het noordoosten kans op een bui. De wind is noordoostelijk en matig, later aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.
Morgenmiddag is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft op de meeste plaatsen nog droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot 25°C in het oosten en zuidoosten. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond zijn er perioden met zon en komen in het oosten en zuidoosten mogelijk enkele stevige regen- of onweersbuien voor. Bij de buien is hagel mogelijk en kan er korte tijd veel neerslag vallen waardoor er plaatselijk wateroverlast kan ontstaan. De wind is noordelijk en zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vooral eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/05/2023 07.25 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio