23.8 C
De Bilt

Eerst zonnig, maar van het zuidwesten uit bewolkt en regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is zonnig en droog. Van het zuidwesten uit trekt een smal gebied met bewolking en regen noordoostwaarts. Ook na passage valt er lokaal nog af en toe wat regen. Met een maximumtemperatuur van ca. 17°C wordt het zacht. De zuidelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Komende nacht regent het aanvankelijk in het zuidoosten en komen in het noorden en westen enkele opklaringen voor. In de loop van de nacht raakt het van het zuiden uit geheel bewolkt en gaat het in het gehele zuiden van het land regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust soms vrij krachtig, 5 Bft.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt en valt er in het zuiden regen. In de loop van de ochtend breidt de neerslag zich over het hele land uit. Later in de middag wordt het in het midden en oosten overwegend droog, in het westen kunnen dan echter nog wel enkele buien voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/10/2021 16.28 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio