14.7 C
De Bilt

Enkele buien en eerst plaatselijk mist. Later ook wat zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend begint met mist en bewolking. De mist lost geleidelijk op en op enkele plaatsen breekt de zon door de bewolking heen. Hier en daar valt een bui. Er staat weinig wind.
Vanmiddag schijnt de zon af en toe. Er komen nog enkele buien voor, met daarbij een kans op onweer. De middagtemperatuur wordt ongeveer 16°C, in het Waddengebied enkele graden lager. Eerst is er weinig wind, later wordt de wind zwak tot matig uit het noordoosten.
Vanavond neemt van het oosten uit de bewolking geleidelijk toe. Verder kan er nog steeds een enkele bui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost. Langs de westkust en op het IJsselmeer kan de wind vrij krachtig worden.

Komende nacht gaat het vooral in het noorden en zuidoosten enige tijd regenen. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer kan de wind af en toe vrij krachtig worden.

Morgenochtend is het grijs met af en toe regen. In het noordoosten is het droog en breekt de zon door. De wind is zwak tot matig en komt uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind eerst mogelijk nog vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Eerst is het droog, later ontstaan er enkele buien met daarbij een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenavond zijn er brede opklaringen en is er vooral de eerste uren nog een bui mogelijk. Er staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2023 06.46 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio