18 C
De Bilt

Enkele buien en plaatselijk mist. Overdag af en toe zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komen er enkele buien voor. Er is een kleine kans op onweer. Vooral in het noorden is er plaatselijk mist aanwezig. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. Er is weinig wind.

Vanochtend lost eventueel aanwezige mist geleidelijk op en kan later de zon er af en toe bij komen. Vooral het noorden, midden en oosten hebben met enkele buien te maken. Er staat weinig wind.
Vanmiddag schijnt de zon af en toe en komen nieuwe buien tot ontwikkeling. Vooral in het zuidwesten kan het daarbij soms ook onweren. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18°C, in het Waddengebied enkele graden lager. Eerst is er weinig wind, later wordt de wind zwak tot matig uit het noordoosten.
Vanavond neemt van het oosten uit de bewolking geleidelijk toe. Verder kan er nog steeds een enkele bui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost. Langs de westkust en op het IJsselmeer kan de wind vrij krachtig worden.

Komende nacht gaat het vooral in het noorden en zuidoosten enige tijd regenen. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer kan de wind af en toe vrij krachtig worden.

Morgenochtend is het grijs met af en toe regen. In de loop van de ochtend wordt het van het noordoosten uit droog en kan de zon vooral in het oosten doorbreken. De wind is zwak tot matig en komt uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind eerst mogelijk nog vrij krachtig.
Morgenmiddag komen er overal perioden met zon en ontstaan er enkele buien, plaatselijk met onweer. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C aan zee tot 22°C plaatselijk in het oosten. Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenavond zijn er brede opklaringen en is er vooral de eerste uren nog een bui mogelijk. Er staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2023 02.31 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio