23.3 C
De Bilt
maandag, 15 augustus 2022

Enkele buien, in het zuiden eerst regen. Maandag vrijwel droog en meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het eerst bewolkt en regent het in het zuiden. Overdag breekt de zon van het noorden uit af en toe door, maar trekken er ook enkele buien over met later aan de kust een kleine kans op onweer en hagel. De maxima liggen rond 9°C. De wind is in het zuidoosten eerst nog zuidwest tot west en zwak tot matig. Verder is de wind noordwestelijk en matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond wordt de wind noordelijk en sterven de buien landinwaarts uit.

In de nacht naar maandag klaart het landinwaarts op veel plaatsen breed op. Aan de kust en in Zuid-Limburg komen nog enkele wolkenvelden voor. De minima liggen tussen 7°C aan de noordwestkust tot dicht bij het vriespunt plaatselijk in het oosten. De wind is noord tot noordoost en zwak, aan de kust matig tot vrij krachtig.

Maandag overdag zijn er flinke zonnige perioden, alleen in het noordelijk kustgebied is nog een enkele lichte bui mogelijk. De maxima liggen rond 8°C. De wind is noordoostelijk en matig, aan de kust aanvankelijk af en toe vrij krachtig. Later op de dag wordt de wind in de noordelijke helft zwak tot matig uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/11/2021 06.06 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio