16.2 C
De Bilt

Enkele buien, later ook wat zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag schijnt de zon af en toe. Er komen ook buien voor, een enkele met onweer. De middagtemperatuur wordt ongeveer 16°C, in het Waddengebied enkele graden lager. Eerst is er weinig wind, later wordt de wind zwak tot matig uit het noordoosten.
Vanavond komt er nog een enkele bui voor. Van het het oosten uit neemt de bewolking toe en gaat het regenen. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost. Langs de westkust en op het IJsselmeer kan de wind vrij krachtig worden.

Komende nacht zijn er perioden met regen. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer kan de wind af en toe vrij krachtig worden.

Morgenochtend is het grijs met af en toe regen. In het noordoosten is het droog en breekt de zon door. De wind is zwak tot matig en komt uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind eerst mogelijk nog vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Eerst is het droog, later ontstaan er enkele buien met daarbij een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenavond zijn er brede opklaringen en is er vooral de eerste uren nog een bui mogelijk. Er staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2023 13.02 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio