2.2 C
De Bilt

Enkele buien, mogelijk met onweer, ook vrijdag regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht komen er enkele buien voor. Vooral in de kustprovincies is daarbij onweer mogelijk. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C plaatselijk in het noordoosten en 13°C aan zee. De wind is landinwaarts zwak tot matig uit zuidwest. Aan zee staat een matige tot vrij krachtige wind uit het westen.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met buien, mogelijk met onweer. In het zuiden nemen de buien geleidelijk af en laat de zon zich wat vaker zien. De wind uit zuidwest is matig, aan zee eerst nog vrij krachtig.
Vanmiddag zijn er vooral in het noorden buien, mogelijk met onweer. Elders zijn er perioden met zon en komt landinwaarts een enkele bui voor. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. Het waait matig uit het westen.
Vanavond komen er in het noordoosten eerst nog enkele buien voor. Verder zijn er opklaringen. In het zuiden neemt de bewolking toe en kan het later af en toe gaan regenen. De wind draait van west naar zuid en neemt af naar zwak tot matig.

Komende nacht zijn er perioden met regen. Af en toe regent het flink door. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. De wind komt aan de kust uit het zuidoosten en is matig tot vrij krachtig. Boven land is er weinig wind.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en valt er regen, zeker in de kustprovincies kunnen dit flinke buien zijn met in korte tijd veel neerslag. De wind komt in het zuiden uit zuid tot zuidwest, in het noorden uit zuidoost tot oost en is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het bewolkt met nog steeds enkele regenbuien met kans op onweer. In het zuiden klaart het geleidelijk op en is de zon af en toe te zien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15 à 16°C in het noorden tot 21°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit zuid tot zuidwest. In het noorden blijft de wind uit oost tot zuidoost waaien.
Morgenavond is er vrij veel bewolking en er kunnen enkele buien voorkomen met kans op onweer. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/08/2023 00.01 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio