10.7 C
De Bilt

Enkele buien, morgen in het (noord)oosten ook natte sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er veel bewolking en komen er enkele lichte buien voor. De wind komt uit het noordwesten. Landinwaarts is deze zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht trekken er enkele buien over, in het noordoosten mogelijk met natte sneeuw. De minimumtemperatuur is ongeveer 2°C. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend komen er enkele buien voor, vooral in het noordoosten en oosten mogelijk met natte sneeuw of hagel. Er is vrij veel bewolking. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Morgenmiddag schijnt de zon geregeld maar komen er ook enkele buien voor, vooral in het oosten mogelijk met natte sneeuw of hagel. In het westen blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 6°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het zuiden nog kans op een bui. Boven land staat weinig wind. In het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/03/2023 18.09 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio