15 C
De Bilt

Enkele buien. Morgen meest droog

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Vanavond zijn er enkele buien. De wind komt uit west tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is er vooral in het noorden en oosten nog een enkele bui. In de rest van het land wordt het droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zuidwest en neemt gedurende de nacht af. Op de Wadden blijft de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend zijn er perioden met zon, in het noorden is er een enkele bui. In het zuiden is er meer bewolking en in het uiterste zuidwesten en in het zuiden van Limburg valt af en toe regen. De wind is westelijk en neemt af naar matig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon en vooral in het oosten is er een enkele bui. In het zuiden is het bewolkt, in het zuiden van Limburg kan het regenen. De middagtemperatuur komt uit rond 17°C. De noordwestelijke wind neemt steeds verder af en is alleen in het noorden nog matig.
Morgenavond is het wisselend bewolkt en vrijwel overal droog. Er staat weinig wind. Alleen langs de Wadden staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/10/2022 17.24 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio