13.5 C
De Bilt

Enkele buien, morgen soms met natte sneeuw

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er komt nog een enkele bui voor. De maximumtemperatuur is ongeveer 6°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het zuiden nog kans op een bui. Boven land staat weinig wind. In het noordelijk kustgebied staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Komende nacht trekken er weer enkele buien over het land, soms weer met natte sneeuw. Landinwaarts kan plaatselijk mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt, aan zee enkele graden daarboven. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen, in het Waddengebied kan de wind eerst nog vrij krachtig zijn.

Morgenochtend zijn er nog steeds enkele buien met regen en natte sneeuw. Verder is het half tot zwaar bewolkt. De wind is zwak tot matig en komen overwegend uit westelijke richtingen.
Morgenmiddag is er af en toe zon. Vooral in het midden en zuiden komen nog enkele buien voor, mogelijk nog met natte sneeuw. De middagtemperatuur ligt rond 5°C. De wind komt meestal uit het westen en is zwak tot matig.
Morgenavond gaat het van het westen uit regenen. De wind komt uit zuidwest en neemt toe naar matig boven land en naar (vrij) krachtig aan zee en op het IJsselmeer. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/03/2023 12.38 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio