4.1 C
De Bilt

Enkele buien, plaatselijk met onweer. Overdag nog een enkele bui

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen.

Vannacht komen er enkele buien voor waarbij in het noorden plaatselijk onweer mogelijk is. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zuidwest en matig, aan zee is de wind westelijk en (vrij) krachtig.

Vanochtend zijn er perioden met zon, in het noorden is er een enkele bui. In het zuiden is er bewolking. De wind is westelijk en neemt af naar matig.
Vanmiddag zijn er perioden met zon en vooral in het oosten is er een enkele bui. In het zuiden is meer bewolking aanwezig. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De wind draait van west naar noordwest en is matig, aan zee matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied eerst krachtig.
Vanavond is het wisselend bewolkt en vrijwel overal droog. Boven land is er weinig wind. Aan zee is de wind noordwest en matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Komende nacht is het droog en in het zuiden ontstaat plaatselijk mist. De minima liggen rond 9 °C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend lost de mist op en er zijn dan perioden met zon, het blijft overal droog. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag is het wisselend bewolkt. De middagtemperatuur komt uit rond 18°C. Er staat weinig wind.
Morgenavond zijn er enkele wolkenvelden. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/10/2022 03.37 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio