12.8 C
De Bilt

Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanmiddag komen er buien voor, sommige met hagel of natte sneeuw. Tussen de buien door schijnt de zon. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind is noordwestelijk, matig, in het noorden vrij krachtig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. De wind is bovendien vlagerig en bij buien kunnen aan de kust en in het noordoosten windstoten tot ongeveer 65 km/u voorkomen.
Vanavond zijn er opklaringen en komen er nog enkele buien voor met kans op hagel en natte sneeuw. In de loop van de avond neemt de kans op een bui verder af en wordt het vrijwel overal droog. De wind komt uit west tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind eerst nog (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht is het droog. Op veel plaatsen gaat het licht vriezen. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting.

Morgenochtend is het eerst vrij zonnig. Van het westen uit neemt de bewolking toe. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en wordt matig.
Morgenmiddag komt er geleidelijk meer bewolking. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond is het bewolkt en gaat het van het westen uit af en toe regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/03/2023 15.12 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio