14.5 C
De Bilt

Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend wisselen zon en bewolking elkaar af en trekken er buien over het land. Bij de buien is natte sneeuw en hagel mogelijk. De wind komt uit het noordwesten en wordt matig, aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5 tot 6.
Vanmiddag komen er nog steeds buien voor, sommige met hagel of natte sneeuw. Tussen de buien door schijnt de zon. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind is noordwestelijk, matig, in het noorden vrij krachtig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. De wind is bovendien vlagerig en bij buien kunnen aan de kust en in het noordoosten windstoten tot ongeveer 65 km/u voorkomen.
Vanavond wordt het op de meeste plaatsen droog. Er zij brede opklaringen. De wind komt uit west tot noordwest en neemt af naar zwak tot matig. Aan de kust en op het IJsselmeer is de wind eerst nog (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht is het droog. Op veel plaatsen gaat het licht vriezen. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting.

Morgenochtend is het eerst vrij zonnig. Van het westen uit neemt de bewolking toe. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en wordt matig.
Morgenmiddag komt er geleidelijk meer bewolking. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond is het bewolkt en gaat het van het westen uit af en toe regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/03/2023 08.36 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio