14.7 C
De Bilt

Enkele buien, soms met onweer. Overdag ook zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht trekken enkele buien over het land, in het zuidoosten mogelijk met onweer. Het koelt af naar ca.16°C. De wind uit het zuidwesten is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Vanochtend is er aanvankelijk vrij veel bewolking maar geleidelijk breekt de zon steeds vaker door. Wel komen er enkele buien voor, in het uiterste noorden mogelijk met onweer. Er staat een matige, aan de kust vrij krachtige wind uit het zuidwesten.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden en kan er zeer plaatselijk nog een bui voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan zee tot 24°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind wordt westelijk en is matig, langs de kust vrij krachtig.
Vanavond schijnt de zon op veel plaatsen en is een enkele bui niet helemaal uitgesloten. Er staat boven land een matige wind uit het westen. Aan de kust waait het vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6 uit het zuidwesten.

Komende nacht komen enkele buien voor met een kleine kans op onweer. In het zuidoosten blijft het droog. De temperatuur daalt tot omstreeks 15°C. De wind uit het zuidwesten is boven land zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het zuidoosten eerst nog droog, maar verder vallen er geregeld buien. Tussen door schijnt ook af en toe de zon. De wind uit het zuidwesten is boven land matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig,
Morgenmiddag vallen enkele buien, plaatselijk met onweer. Later wordt het in het westen droog en vooral daar breekt de zon geregeld door. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C langs de noordwestkust tot 23°C in het zuidoosten. De wind uit westelijke richtingen is meest matig.
Morgenavond vallen in het zuidoosten eerst nog buien, mogelijk met onweer. Later wordt het overal droog. De wind uit het zuidwesten is boven land zwak tot matig, aan zee matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/07/2023 03.51 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio