2.1 C
De Bilt

Enkele buien, soms ook onweer. Vannacht regionaal mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Vannacht en morgenochtend vooral in het midden en noorden plaatselijk dichte mist. (code geel)

Vanavond wisselen zon en bewolking elkaar af en komen er verspreid over het land buien voor, plaatselijk met hagel en onweer. In de loop van de avond wordt het boven land op de meeste plaatsen droog met opklaringen. Er staat weinig wind. Langs de westkust is de wind af en toe matig uit het westen.

Komende nacht komen er in de kustgebieden nog buien voor. In de rest van het land is het droog en ontstaat op veel plaatsen (dichte) mist, vooral in het midden en noorden. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C plaatselijk in het noorden en 9°C langs de kust. Er is weinig wind.

Morgenochtend begint op veel plaatsen met mist. De mist verdwijnt in de loop van de ochtend. In de kustgebieden komt nog een enkele bui voor. Er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er wolkenvelden, maar plaatselijk is er ook ruimte voor de zon. Vooral in het noorden en westen is er kans op enkele buien. De middagtemperatuur ligt op ongeveer 14°C. Er is weinig wind, in de tweede helft van de middag neemt de wind langs de kust toe.
Morgenavond zijn er opklaringen en is het vrijwel overal droog. Alleen in het uiterste noorden drijven enkele buien vanaf de Noordzee binnen. Boven land is er weinig wind, langs de kust is de wind matig uit verschillende windrichtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2022 18.29 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio