11.4 C
De Bilt

Enkele buien, van het (noord)oosten uit ook met natte sneeuw

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht trekken er enkele buien over het land, in het noordoosten mogelijk met natte sneeuw. De minimumtemperatuur is ongeveer 2°C. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Vanochtend komen er enkele buien voor, vooral in het noordoosten en oosten mogelijk met natte sneeuw of hagel. Er is vrij veel bewolking. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanmiddag schijnt de zon geregeld maar komen er ook enkele buien voor, vooral in het oosten mogelijk met natte sneeuw of hagel. In het westen blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 6°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het zuiden nog kans op een bui. Boven land staat weinig wind. In het noordelijk kustgebied staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Komende nacht trekken er weer enkele buien over het land, steeds vaker met natte sneeuw. Landinwaarts kan plaatselijk mist voorkomen en ook is lokale gladheid niet uitgesloten. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt, aan zee enkele graden daarboven. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen, in het Waddengebied kan de wind eerst nog vrij krachtig zijn.

Morgenochtend zijn er nog steeds enkele buien met regen en met natte sneeuw. Tussen de buien door is de zon ook af en toe te zien. De wind is zwak tot matig en komen overwegend uit westelijke richtingen.
Morgenmiddag is er af en toe zon en komen er vooral in het midden en zuiden enkele buien voor, soms met natte sneeuw. De middagtemperatuur ligt rond 5°C. De wind komt meestal uit het westen en is zwak tot matig.
Morgenavond komen er eerst vooral in het zuiden enkele buien voor, later gaat het in het westen regenen. De wind komt uit zuidwest en neemt toe naar matig boven land en naar (vrij) krachtig aan zee en op het IJsselmeer. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/03/2023 03.25 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio