14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Enkele buien, vanmiddag van het westen uit perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht trekken er enkele buien over het land. Er is in het oosten een kleine kans op onweer. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 18°C. Langs de kust en op het IJsselmeer waait het matig uit het zuidwesten, verder is er weinig wind.

Vanochtend is er veel bewolking en zijn er enkele buien, in het oosten plaatselijk met onweer. De wind draait van zuid naar zuidwest en neemt toe naar matig, langs de zuidwestkust naar vrij krachtig.
Vanmiddag is het in het midden en oosten eerst nog overwegend bewolkt met buien. In het oosten en zuidoosten onweert het daarbij plaatselijk. In de loop van de middag trekken de buien oostwaarts en gaat de zon schijnen. De maximumtemperatuur ligt tussen 21°C aan zee en 24°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten tot westen. Boven land is de wind matig, langs de kust vrij krachtig.
Vanavond is het overal droog en eerst nog zonnig. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig, langs de westkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. Aan de kust staat een vrij krachtige zuidwestenwind, elders is de wind zwak.

Morgenochtend is het in het noorden en westen overwegend bewolkt, in het zuiden schijnt de zon. Het blijft droog. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon, op een enkele plaats vormt zich een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de noordwestkust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond zijn er zonnige perioden met mogelijk nog een enkele lichte bui. De zuidwestenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/08/2023 00.48 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio