13.8 C
De Bilt

Enkele buien, vannacht regen. Morgen geleidelijk zon en een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond komen er enkele buien voor met een kleine kans op onweer. Verder schijnt de zon in het zuidwesten nog af en toe. Van het oosten uit wordt de bewolking dikker en gaat het op veel plaatsen regenen. De wind is zwak tot matig uit noord tot noordoost. Langs de westkust en op het IJsselmeer kan de wind vrij krachtig worden.

Komende nacht zijn er perioden met regen en wordt het nevelig. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind waait zwak tot matig uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer kan de wind af en toe vrij krachtig worden.

Morgenochtend is het grijs met af en toe regen. In het noordoosten is het droog en breekt de zon door. De wind is zwak tot matig en komt uit noord tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind eerst mogelijk nog vrij krachtig.
Morgenmiddag komen er overal perioden met zon. Eerst is het droog, later ontstaan er enkele buien met daarbij een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Het waait matig uit het noordoosten.
Morgenavond zijn er brede opklaringen en is er vooral de eerste uren nog een bui mogelijk. Er staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2023 18.03 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio