6.9 C
De Bilt

Enkele buien. Vannacht tevens kans op (dichte) mist

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond zijn er enkele buien, in het zuiden mogelijk met onweer. In het noorden blijft het droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht vallen er vooral in het zuiden en oosten enkele buien, mogelijk met onweer. Verder ontstaat er vooral in het midden en zuiden op veel plaatsen (dichte) mist. Het koelt af naar 15°C in het zuiden tot 12°C in het noordoosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost de mist en het midden en zuiden geleidelijk op, maar het blijft daar overwegend bewolkt. In het noorden laat de zon zich regelmatig zien. Verder maakt het oosten nog kans op een enkele bui. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C in het noorden tot plaatselijk 25°C in Limburg. Langs de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, elders waait het nauwelijks.
Morgenavond klaart het steeds meer op en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, langs kust en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/09/2023 21.46 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio