11.5 C
De Bilt

Enkele (onweers)buien. Morgen veel zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend trekken er enkele buien over het land. Er zijn ook zonnige perioden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.
Vanmiddag zijn er vooral in de zuidoostelijke helft buien met daarbij een kans op onweer. In het noordwesten zijn er flinke zonnige perioden. De middagtemperatuur ligt rond 21°C. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, aan zee matig tot vrij krachtig.
Vanavond klaart het verder op. In het oosten komt eerst nog een bui voor. Er staat een meest matige wind uit het westen.

Komende nacht blijft het droog en de minimumtemperatuur is ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is aan zee matig. Boven land is er niet veel wind.

Morgenochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. Er staat weinig wind. In het Waddengebied is de westelijke wind matig.
Morgenmiddag is het vrij zonnig en het blijft op de meeste plaatsen droog. Als er nog een bui voorkomt is dat in het noorden. De middagtemperatuur ligt tussen 21°C aan de noordwestkust en 26°C plaatselijk in het zuidoosten. Er is weinig wind.
Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/07/2023 10.29 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio