21.6 C
De Bilt

Enkele wolkenvelden, in de loop van de dag meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Lokaal kan een enkele mistbank ontstaan en de minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De noordelijke wind is boven land zwak, vlak aan zee matig.

In de ochtend wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. In de middag lost de meeste bewolking op en schijnt de zon volop. In de avond komt er in het noorden weer bewolking van zee binnendrijven. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20 graden in het noordelijk kustgebied tot lokaal 25°C in het zuiden. De noordelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar vrijdag komen er met name in het midden en noorden wolkenvelden voor. In het zuiden zijn er opklaringen. Het blijft op de meeste plaatsen droog en de minimumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. De noordelijke wind is overwegend zwak.

Vrijdag overdag is er in het zuiden vrij veel zon. Elders is het in de ochtend tamelijk bewolkt en breekt in de middag de zon soms door. Het blijft overwegend droog en de middagtemperatuur ligt tussen de 20°C in het noorden en lokaal 25°C in het zuiden van het land. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/07/2021 00.10 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio