15.6 C
De Bilt

Enkele wolkenvelden, vanmiddag meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. In de middag lost de meeste bewolking op en schijnt vooral in het westen en midden de zon volop. Vanavond komt er in het noorden weer bewolking van zee binnendrijven. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 25°C in het zuiden. De wind is noordelijk en zwak, langs de kust en boven het IJsselmeer matig.

In de nacht naar vrijdag is het in het noorden overwegend bewolkt, elders is het helder en kan er een enkele mistbank ontstaan. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in het zuidoosten tot 15 °C in het noorden. De noordelijke wind is overwegend zwak.

Vrijdag overdag is er in het zuiden vrij veel zon. Elders is het in de ochtend bewolkt en breekt in de middag de zon soms door. Het blijft overwegend droog en de middagtemperatuur ligt tussen de 20°C in het noorden en lokaal 25°C in het zuiden van het land. De wind komt uit richtingen tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/07/2021 09.53 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio