9.9 C
De Bilt

Geleidelijk af en toe zon. In het zuidoosten enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag vallen er vooral in het zuidoosten nog enkele buien. Maar ook elders is een lichte bui niet uitgesloten. Er is vrij veel bewolking, maar van het noorden uit is ook de zon af en toe te zien. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het noordwesten, in het noordoostelijk kustgebied vrij krachtig.
Vanavond blijft het overwegend droog en zijn er perioden met zon. De zwakke tot matige noordwestenwind neemt geleidelijk af.

Komende nacht kan er in het noorden een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Er is weinig wind, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer is de wind matig en komt uit het noordwesten.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe, maar in het noorden is een bui mogelijk. Er is weinig wind, langs de noordkust en op het IJsselmeer is de wind noordwestelijk en matig.
Morgenmiddag is er naast bewolking ook af en toe zon. Op een enkele bui in het noordoosten na blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 17°C in het Waddengebied en 22°C in het zuiden. De wind komt uit het noord tot noordoosten en is matig.
Morgenavond is er af en toe zon en blijft het droog. De wind is matig en komt uit het noorden, in het zuiden is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/07/2022 15.04 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio