2.1 C
De Bilt

geleidelijk bewolkt. Overdag soms wat lichte (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht neemt van het zuidwesten uit de bewolking verder toe en kan in het (zuid)westen al wat lichte regen vallen. De minima liggen tussen 14°C langs de westkust tot lokaal 7°C in het noordoosten. De zuid- tot zuidwestenwind is landinwaarts zwak, langs de kust matig.

In de ochtend raakt het overal bewolkt en valt er plaatselijk af en toe lichte regen of motregen. Later in de middag en vooral in de avond breekt van het westen uit de zon af en toe door. De maxima liggen tussen 18°C in het noordwesten en 21°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak tot matig en trekt in de avond langs de zuidwestkust aan naar vrij krachtig.

De nacht naar zaterdag is het wisselend bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. De minima liggen rond 14°C bij een zuidwestenwind die landinwaarts zwak tot matig is en langs de kust af en toe vrij krachtig.

Zaterdag overdag laat in het noordwesten de zon zich regelmatig zien, elders overheerst de bewolking met in het (zuid)oosten kans op een enkele lichte bui. In de avond klaart het overal op en blijft het droog. Het wordt 16°C op de Wadden tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is overwegend matig en neemt in de avond landinwaarts af naar zwak. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/06/2022 03.25 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio