2.1 C
De Bilt

Geleidelijk meer bewolking, in de middag in het noorden regen

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanochtend schijnt de zon in het zuidoosten, elders is het zwaar tot geheel bewolkt. Het blijft droog. De wind is matig, aan de kust krachtig, windkracht 6, en komt uit het zuidwesten.
Vanmiddag gaat het in noorden en noordwesten af en toe regenen. In het midden en zuiden blijft het nog zo goed als droog en in het zuiden is ook de zon af en toe te zien. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordwesten tot 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Aan de noordwestkust kan de wind even hard worden, windkracht 7.
Vanavond raakt het overal bewolkt. Op veel plaatsen gaat het regen. Vooral in het noorden kan het soms flink doorregenen. Alleen in het zuidoosten blijft het nog droog. De wind komt uit zuidwest en is matig, in het noorden vrij krachtig en aan zee af en toe krachtig. In het Waddengebied draait de wind naar noordwest.

Komende nacht regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 9°C in het noorden tot 14°C in het zuiden. De wind neemt sterk af.

Morgenochtend trekt de regen geleidelijk naar het zuiden en breekt in het noorden de zon door. Op de meeste plaatsen staat weinig wind, in het noorden staat een matige noordwestenwind, in het zuidoosten een matige zuidwestenwind.
Morgenmiddag is het in het zuiden bewolkt met af en toe regen. In het noorden blijft het droog en schijnt de zon af en toe. Met middagtemperaturen van 15°C in het noorden tot lokaal 18°C in het zuiden is het koeler dan vandaag. Aan de wind verandert weinig.
Morgenavond wordt het overal droog en staat er weinig wind. (bron: KNMI)

Uitgifte: 11/10/2023 00.35 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio