21.7 C
De Bilt

Geleidelijk meer wolken, vanavond en morgen af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag neemt de bewolking langzaam toe. Het blijft vrijwel overal droog. De temperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuiden. De westelijke wind is matig. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig, soms krachtig (windkracht 6).
Vanavond is het bewolkt en in het noorden regent het af en toe. De wind komt uit het westen en is matig. In het noordelijk kustgebied is de wind vrij krachtig, soms krachtig (windkracht 6).

Komende nacht valt er in de noordelijke helft van het land af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind draait van west naar noordwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er veel bewolking en komen er enkele buien voor. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, langs de kust krachtig (windkracht 6).
Morgenmiddag verdwijnen de buien en wordt het uiteindelijk overal droog. Er komt ook af en toe zon. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en 20°C in het oosten van het land. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig. Langs de kust neemt de wind af naar vrij krachtig.
Morgenavond is er af en toe zon en blijft het droog. De noordwestenwind is matig en in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/07/2022 15.00 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio