23.5 C
De Bilt

Geleidelijk meer zon, ook een enkele bui. Vannacht in het noordwesten mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag breekt de zon van het noordwesten uit steeds vaker door maar komen er ook enkele buien voor. De maximumtemperaturen liggen tussen 21°C aan de westkust en 26°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.
Vanavond schijnt de zon eerst nog, vooral in de kustprovincies. In Limburg is een enkele bui niet uitgesloten. Er is weinig wind, aan de kust staat eerst nog een matige wind uit west tot noordwest.

Vannacht ontstaat in het noorden, westen en midden plaatselijk (dichte) mist. Het blijft droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 9°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend lost de plaatselijke mist in het noorden, westen en midden op en zijn er zonnige perioden. In het zuiden is het half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten kan er een bui vallen. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden. In het zuiden is er meer bewolking en in het zuidoosten kan er een bui vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 25°C, in het noorden enkele graden lager. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.
Morgenavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/08/2023 14.20 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio